


Zpět na detail čísla
Číslo 2 / 2020
Pylovou alergii často doprovází alergie potravinová
Datum: 6. 4. 2020
Autor: Evžena Janovská

Alergie je častým onemocněním, které se nevyhýbá žádné věkové kategorii. Na jeho vznik má vliv dědičnosti i životní prostředí. Existuje mnoho druhů alergií. Jedním z nejčastějších je alergie pylová, kterou však často doprovází i alergie potravinová.
Více v článku ZDE.
Další články v tomto čísle
- Editorial
- „Bez erudované práce a podpory sestřiček bych se neobešla,“ říká předsedkyně OSPDL Alena Šebková
- Ústní zdraví seniorů
- Poranění zdravotnických záchranářů o ostrý předmět v klinické praxi
- Změny pozornosti v dospělosti: jak ovlivňují kognitivní funkce a jednání člověka?
- Stáří nemusí být jen závislé a osamělé
- Překonávání překážek je pro stomiky každodenním chlebem