Zpět na detail čísla
Číslo 3 / 2016
Jídlo jako lék podle čínské medicíny
Datum: 14. 3. 2016
Autor: Renáta Lien Čepelková
/ Renáta Lien Čepelková / Nakladatelství Bondy s. r. o., 2015, 200 s., 249 Kč /
Chcete se vyhnout riziku rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby nebo je významně snížit? Pak stačí otevřít tuto knihu. Autorka v ní úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování doma. Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, že víme, kdy, co a jakým způsobem konzumovat.
Další články v tomto čísle
- Krása tkví v oku pozorovatele
- Reforma psychiatrické péče v ČR chytá druhý dech
- Základy klinického výskumu
- Praktické postupy v anestezii
- Kurz dobré nálady
- Péče o kulturu zdravotnického pracoviště v kontextu práce sester – manažerek
- Módní trendy v plastické chirurgii? Ženy chtějí stále větší poprsí
- Jak vypadá v současnosti práce na Oddělení plastické a estetické chirurgie ve FN Olomouc
- Popáleninové trauma u dětí
- Edukace rodiček o epidurální analgezii